Tataháza Petöfi TSZ.SK.
Óra
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatoink

Tataháza Polgár Mesteri Hivatala
 

 
zene
 
Hírek

 


 

A Hireket készitette Végel Tamás

A Tataházi Petöfi TSZ.SK csapatnak nyílt még egy honlapja http://tatahazafc.5mp.eu 
Ahol szavazni is tudtuk pl: legjobb kapus,legjobb hátvéd,hány pontot szerzünk be a következö fordulokban stb...

Beszámoló [2010-02-09]

Csapatunk a vasárnap-kedd-szerda-csütörtök ritmusban készül a szombati szeremlei ifi elleni edzőmérkőzésre. A tréningekről hiányozni fog ezentúl Huber Krisztián és Végel Tamás, felsőoktatási tanulmányaik miatt, Ifj. Futó Sándor és Tóth László pedig még nem edzett a tavasszal. Aranyásznak szerencsére szépen javul a térde, reméljük minél előbb csatlakozik a kerethez edzéseinken.


 Új arc az edzéseken [2010-02-09]

A hírekkel ellentétben a már a honlapunkon bemutatott Ignácz Nándor mégis csapatunkban köthet ki. Ignácz több edzésen is résztvett az elmúlt napokban, reméljük nálunk folytatja pályafutását. Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy Ignácz érkezése még nem biztos, csak tájékoztató jelleggel közöltük a hírt.


Folcz-eredmények [2010-02-09]

A bácsalmási Folcz emlékkupán egyik csapatunk kiválóan, míg másik felünk rendkvül gyengén futballozott. A zöld-fehér csapat először 7-0-ra, majd pedig 13-3-ra kapott ki, míg a kékek mindkét mérkőzésüket meggyőző játékkal megnyerték. Így a zöldeknek 1, míg az utóbbi csapatunknak 12 pontja van. Következő forduló 13-án, szombat délután.


 Edzőmeccsek [2010-02-03]
Csapatunk 2010. 02. 13-án szombaton, és 14-én, vasárnap edzőmeccseket játszik Tataházán. Először a szeremlei, majd pedig a mélykúti ifi látogat falunkba. Szeretettel várjuk majd szurkolóinkat a mérkőzésekre! Hajrá Tataháza! 


 Erőltetett menet [2010-02-03]
Csapatunk a tegnapi napon is edzett, sőt ma is és holnap is lesz tréning este 18 órától a sportcsarnokban. Nagy létszámú, jó hangulató, kemény edzéseken vagyunk túl. A következő pár napban a terhelés fokozódik. Reméljük tavasszal ennek nagy látszata is lesz.  


 Ki lesz az ősz játékosa? - döntő szavazás  [2010-02-03]
Végre elérkeztünk a végső szavazáshoz, amely el fogja dönteni, hogy ki lesz az ősz tataházi labdarúgója. A szavazást egészen 100 voksolásig érvényben hagyjuk, ami napokat is jelenthet, mire meg lesz az elegendő szavazat. A címre pályázik Huber Krisztián kapusként, Gusztonyi Róbert védőként, Rendek László középpályásként valamint Matus László a csatársorból. Indulhat a szavazati dömping a főoldalon!!!


 Matus a legjobb csatár - szavazás lezárta [2010-02-03]
Ifj. Matus László lett a legjobb támadó olvasóink voksolásai alapján több mint 80%-kal. Őt követi Farkas Dániel. Érdekesség, hogy mindkét labdarúgó mélykútiként segíti csapatunkat. Matus megérdemelt győzelémet aratott, agilis játéka, lelkes hozzáállása, góljai, gólpasszai mind bizonyítják, hogy egyértelműen a legjobb teljesítményt nyújtotta a csatársorban. A középpálya legjobbja Rendek László - szavazás lezárta [2010-01-31]
Olvasónk szavazatai alapján 81%-kal Rendek László lett az ősz középpályása. Két góljával,
gólpasszaival, pontos indításaival, szóbeli intelmeivel segítette az együttest, klasszikus vezéregyéniség szerepét töltötte be, így az eredmény nem meglepő. Őt követi 18 %-os voksolási aránnyal Gusztonyi Milán. Eddig Huber Krisztián, Gusztonyi Róbert és Rendek László került be a "döntőbe". A kérdés ki fog szerepelni a végső szavazáson a csatársorból.


IV. edzés [2010-01-31]

Megjelent: Pfendler
Zoltán, Rendek László, Végel Tamás,
Jegyugya Dániel, Matus László, Erdész Tamás,
Rutterschmidt László, Páncsics Máté, Sutus László, Pálinkás Antal,
Selymes József, Ali János,
Gusztonyi Róbert, Szabó Máté, Farkas Dániel, Ádám Márió

Nem jelent meg:  Ifj. Futó
Sándor, Tóth Lászó, Huber Krisztián,
Aranyász István,
Gusztonyi Milán

Különböző okokból kifolyólag nem tudtuk igénybe venni a sportcsarnokot, így a sportpályán edzettünk. Erős havazásban, 15 cm hóban, szokatlan körülmények között végeztük a gyakorlatokat. Bemelegítés után 10×200 méteres és 10×50 méteres sprintek, futások következtek. Gimnasztika után félpályás 8 a 8 elleni játékban fociztunk, majd 3/4 órát. A tréningen először jelent meg Farkas Dániel, idén eddig nem vett részt ilyesfajta foglalkozáson Tóth László, Ifj. Futó Sándor és Aranyász István (térdproblémák). Az edzést vezette: Nagyhegyesi Antal.


Eredmények a Folcz Tóbiás kupáról [2010-01-31]
A tegnapi napon megrendezésre került a bácsalmási Folcz Tóbiás kupa második fordulója, amelyen csapataink a következő eredményeket érték el: a zöld-fehér csapatunk 4-3-ra és 5-2-re kapott ki, míg kék-fehéreink mindkét mérkőzésüket magabiztosan hozták. Ezáltal az előbbi csapatnak 6, míg a zöldeknek 1 pontjuk van. Következő forduló: 2010. 02. 06. 


Közeleg a második kispályás bajnoki forduló Bácsalmáson [2010-01-29]
Ha szombat (2010. 01. 30.), akkor kispálya. Mint ismert labdarúgócsapatunk, két gárdával képviselteti magát a címben is megnevezett tornán.  A zöld-fehér Tataháza 17:05-kor és 18:50-kor, míg a kék-fehérek eme két időpont között játszák mérkőzéseiket. Az előbbi csapat 1 ponttal, míg az utóbbi 0 ponttal küzd a minél előkelőbb hely megszerzéséért.


A tisztánlátás kedvéért [2010-01-29]
Honlapunkon több téves információ is megjelent az elmúlt napokban, ami aztán kissé kiforgatva pletykaként terjedt szájról-szájra. Ezúton szeretnénk elnézést kérni Rendek Lászlótól. A Lidiként ismert középpályásunk, csapatkapitányunk távozásának lehetősége nem volt valós. Rendek László minden edzésen résztvett eddig, a legkisebb jelét sem lehet észrevenni annak, hogy a befejezés gondolatával kacérkodna. Ezentúl az ilyen pletykaszerű információkra jobban odafigyelünk. 


Gusztonyi a legjobb védő - szavazás lezárta [2010-01-29]
Olvasónk szavazatai alapján Gusztonyi Róbert lett a legjobb védő játlkosunk az ősszel. Három góljával, gólpasszaival, magabiztos, egyenletes teljesítményével 56%-kal végzett az élen. Őt követi 25%-os voksolási aránnyal Ali János. Eddig Huber Krisztián és Gusztonyi Róbert került be a "döntőbe". A kérdés ki fog szerepelni a végső szavazáson a középpályáról, illetve a csatársorból.

III. edzés [2010-01-29]
Megjelent: Pfendler Zoltán, Rendek László, Végel Tamás,
Jegyugya Dániel, Matus László, Gusztonyi Milán, Erdész Tamás, Rutterschmidt László, Páncsics Máté, Sutus László, Pálinkás Antal, Selymes József, Ali János

Nem jelent meg:  Ifj. Futó Sándor, Gusztonyi Róbert, Tóth Lászó, Szabó Máté, Huber Krisztián, Aranyász István, Farkas Dániel, Ádám Márió
A tegnapi napon, mint ismert, a keret igényt tartott egy pluszban beiktatott tréningre. Az edzésen a labdáé volt a főszerep. Negyed órás bemelegítés után passzok-, kapurarúgások-, kényszerítők gyakorlása és taktikai szituációk követték egymást. Végül három csapatos kispályás focival zártuk a foglalkozást. Az edzést vezette: Nagyhegyesi Antal.

Holnap is edzés! [2010-01-27]
Nagyhegyesi Antal plusz foglalkozást tart a csapatnak a holnapi napon, 18 órától a sportcsarnokunkban. Nem erőnléti, hanem kifejezetten "labdás" edzés lesz. A tréning várhatóan egy órás lesz. Aki tud magával labdát hozni, az hozzon!


 II. edzés [2010-01-27]
Megjelent: Pfendler Zoltán, Rendek László,
Szabó Máté, Huber Krisztián, Ádám Márió, Végel Tamás,
Jegyugya Dániel, Matus László, Gusztonyi Milán,
Nagy-Torma Zoltán, Erdész Tamás, Rutterschmidt László, Páncsics Máté, Sutus László, Pálinkás Antal

Nem jelent meg: Ali János, Ifj. Futó Sándor, Gusztonyi Róbert, Selymes József, Tóth Lászó, Aranyász István, Farkas Dániel


Az edzést tartotta: Id. Futó Sándor és Nagyhegyesi Antal
Bemelegítés és erőnléti gyakorlatok után, két részre oszlott a társaság. Csapatunk egyik fele, a faluban futott, miközben a másik fele, labdás gyakorlatokat végzett a csarnokban. Majd ugyanez történt, cserével. A kettéosztás folytatódott, erőnléti és labdás feladatok követték egymást, majd pedig 19:45-kor véget ért a tréning.

Felkészülés [2010-01-26]

Csapatunk felkészülési programja a következő. Szombatonként a bácsalmási kispályás tornán veszünk részt, vasárnaponként és szerdánként pedig kemény edzéseken. Igény esetén kedden is tart tréningeket edzőpárosunk. A vasárnapi edzések délelőtt 10-kor, míg a szerdaiak este 18 órától kezdődnek. Tervbe van véve február vége felé több edzőmérkőzés is, amelyekről még nincsenek konkrétumok.

 

Új edző a csapatnál! [2010-01-26]
Az első edzésünk kinti részét új edzővel végezte a csapat, aki már Bácsalmáson is tiszteletét tette, a kispályás torna alkalmával. Nagyhegyesi Antal személyében, egy tapasztalt trénerrel egészült ki gárdánk. Nagyhegyesi úr Id. Futó Sándorral együttműködve, duóban tartják ezentúl az edzéseinket. Nagyhegyesi Antal, 1954-ben született. Játszott a Kecskeméti TE-ben, valamint Lajosmizsén is, ezáltal NBII-es, NBIII-as tapasztalatokkal rendelkezik. Későbbiekben játékvezetőnek állt és a megyei elsőosztályban fújta a sípot. Mostanában néhány utánpótlás csapatnál edzősködött. Még semmi sem biztos, tataházi kötődöttsége ellenére, Nagyhegyesi úr külföldi munka esetén távozik, egyelőre viszont, ő is azért dolgozik, hogy tavasszal feljebb lépjünk a tabellán.

 

Szavazás lezárta: Casillas Tataházán -  [2010-01-26]
Lezárásra került a legjobb kapus voksolás. 91%-os kiemelkedő fölénnyel - mint várható volt - Huber Krisztián lett az ősz hálóőre. Szavazásunkat folytatjuk: most a védősor következik. Mivel öt szavazói rubrika áll rendelkezésünkre, így a realitásokat is figyelembe vettük.

 


 

 Változások a keretben [2010-01-24]
Mégsem folytatja az aktív futballt Török István, mélykúti bekkünk. Gerincsérvet szenvedett a tél folyamán, 46 évesen kijelenthető, visszavonul. Ezúton is jobbulást kívánunk neki. Nem bont szerződést, nem látogatja majd az edzéseket, de vészhelyzet esetén száll játékba Kovács Péter, sokat megélt kapusunk. Huber Krisztián az első számú kapus, Péter pedig jobbnak látja ha a kis Szabóból válik megérdemelt 2. számú hálóőr. Nem csatlakozik a vártakkal ellentétben csapatunkhoz Pásztor Tamás és Ignácz Nándor. Pásztort nem kereste meg részünkről senki, habár szívesen csatlakozna a kerethez, míg Ignácz magánéleti okokra hivatkozva lemondta a tataházi futballt. Rendek László a rémhírekkel ellentétben marad és a látottak alapján minden eddiginél elszántabban űzi, hajtja társait, ami egy csapatkapitánytól el is várható. Páncsics Márk sem bont szerződést, habár, úgy mint ősszel, tavasszal is csak egy két edzést, illetve egy két mérkőzést tud majd látogatni. Márk Budapesten rohamrendőr, így nincs lehetősége csapatunkban pályára lépni. Ótott-Kovács mint jeleztük, távozik. Az első érkező szinte biztosra kijelenthető, hogy Nagy-Torma Zoltán lesz, egy gólérzékeny csatár személyében. Egyértelmű erősítés lesz "Szotyi" számunkra. Összefoglalva:

 


 

 

Távozott: Kovács, Ótott-Kovács, Páncsics M., Török


 

 

Távozhat: ?


 

 

Érkezett: Nagy-Torma


 

 

Érkezhet: Pásztor T.


 

 

Ez első edzés [2010-01-24]

 

 

Megjelent: Pfendler Zoltán, Rendek László, Szabó Máté, Huber Krisztián, Ádám Márió, Végel Tamás, Selymes József, Jegyugya Dániel, Matus László, Gusztonyi Milán, Gusztonyi Róbert, Nagy-Torma Zoltán, Erdész Tamás, Rutterschmidt László

 

 

Nem jelent meg: Pálinkás Antal, Ifj. Futó Sándor, Ali János, Sutus László, Tóth László, Páncsics Máté

 

 

Sérültek: Farkas Dániel (térdműtét előtt), Aranyász István (térd problémák)


 

-5 fokban, gyenge hóesésben gyülekezett a csapat, a sportcsarnokunk előtt, majd pedig Kiss Krisztián Elnökünk nyitott ajtókat. 14-en gyűltünk össze, 10 órakor pedig megkezdődött a tréning Id. Futó Sándor vezérletével. Bemelegítés, gimnasztika, hasizom, combizom erősítés. Ezután kocogtunk le a nagypályára, amelyet 5 cm érintetlen hó lepett. Hóban 12 percet futva (6 kör), majd pedig egy kört sprintelve teljesítettünk, ezekután gimnasztika, láberősítés következett. Mindenki tette a dolgát szó nélkül becsülettel, a 15 évestől a 40 évesig. Az edzést 30 perces, fél pályás egymás elleni játék zárta. Ekkor taktikai utasítások hangzottak el, gyors passzos játéké volt a főszerep.Végezetül visszakocogtunk a sportcsarnokba. Kemény, eddig nem tapasztalt edzésen vagyunk túl. A következő találkozó, szerdán estefelé lesz. Részletek később.

 


 

 

 Ha szombat, akkor kispálya - 3. rész [2010-01-23]
Tataháza I.: Szabó Máté, Ádám Márió, Rutterschmidt László, Végel Tamás, Nagy-Torma Zoltán, Sutus László, Erdész Tamás, Pálinkás Antal, Aranyász István, Jegyugya Dániel

 

 

Tataháza II.: Racsmány István, Rendek László, Páncsics Máté, Gusztonyi Róbert, Gusztonyi Milán, Matus László, Farkas Dániel


 

A Tataháza I-es csapat kezdte a számunkra érdekeltséget jelentő mérkőzéseket a mai nap, 17 órakor a bácsalmási Hunyadi Gimnázium-féle sportcsarnokban. Az első mérkőzésen a papírformának megfelelően szerepelt a gárda, 7-2-es vereséget szenvedtek. Góljainkat: Aranyász és Végel szerezték. A második mérkőzés, aztán nem várt óriási izgalmakat hozott 19 óra környékén az esélyesnek kikiáltott ellenféllel szemben. Pár perc elteltével korán vezetést szerzett az öregfiúkból álló gárda. Aranyász le is sérült (a térde roppant meg), teljesen kilátástalan volt a meccsösszképe. Aztán a Nagy-Torma, Jegyugya, Végel, Rutterschmidt, Szabó csapat magára talált. Kiemelkedő teljesítménnyel, küzdőszelemmel, előbb egyenlítettek majd pedig 6-1-re fordítottak. A csarnokban nem hitt senki a szemének, jól, tetszetősen, csúszva-mászva futballoztunk. Az egyik csodát követte a másik, 6-1-ről 8-6-ra sikerültelőbb felhozni, majd vezetést a kezükbe adni az ellenfélnek. Rutintalanság, rutintalanság és rutintalanság. Nem zuhantak össsze fiaink Sutus és Nagy-Torma góljai egyenlítést jelentettek. Az utolsó percben aztán egy kis szerencsével és hősies védekezéssel, meg lett az 1 pont. Góljainkat összességében Nagy-Torma (4), Sutus, Erdész, Selymes és Végel szerezték. 

 


 

A Tataháza II-es csapat 17:30-kor lépett pályára, papíron jóval erősebbként mint az előző gárda. Sajnos, gyorsan, 4-0-s előnyt szerzett az ellenfél. Racsmány is hibázott, de ez a gyorsan bekapott 4 gól, nem varható a nyakába. (Racsmány, Huber helyett lépett pályára, kisegíteni) Aztán magasabb fokozatra, megfontolt játékra kapcsoltak a kékek. 4-3-ra felhozták a meccset, de az utolsó percben egy szemfüles ellenfél találat mindent eldöntött, 5-3. Gólok: Farkas, Páncsics (2). A második, 19:15-ös találkozón akunbajaiak ellen, esélyük sem volt Matuséknak. Gyengén, igaz szerencsétlenül játszottak, 8-2-re kaptak ki. Góljainkat Matus és Gusztonyi R. szerezték.

 


 

A következő forduló, 30-án, szombat délután lesz. Összességében javunkra szolgálhat ez a torna a felkészülés közepette. A mérkőzéseket megtekintette a csapatból Ifj. Futó és Phendler Zoltán, tataháziakat elkísére Sanyi bá' (Id. Futó S.) is.

 


 

Mindenki pihenje ki magát és holnap újult erővel, 9:45-kor találkozó a tataházi csarnokban, megkezdjük a felkészülést. Hajrá fiúk! Mindent bele!

 


 

 

 Szavazás lezárta: 10-15 pont? [2010-01-23]
Szerinted hány pontot szerzünk a tavasszal?


 

0-5 pont: 0%

 


 

5-10 pont: 23%

 


 

10-15 pont: 47%

 


 

20 pont felet: 20%

 


 

30 pont felett: 10%

 


 

 

Ha szombat, akkor kispálya - 2. rész [2010-01-23]

 

Mint írtuk már, labdarúgó csapatunk két gárdával képviselteti magát a mai nap megrendezésre kerülő bácsalmási bajnokság 1. fordulójában. Sajnos, csak a Jegyugya-féle zöld-fehér csapatról sikerült információkat begyűjtenünk. 17:05 perckor és 19:00-kor játszanak mérkőzéseket. Ez a csapat a gyengébbik, egyértelműen. Szabó, Erdész, Selymes, Jegyugya, Sutus, Ádám, Pálinkás, Végel játszik majd zöld-fehérben. A Rendek-féle csapatról még nincsenek híreink, amint sikerül bármiféle infóhoz jutnunk, honlapunkon közzé tesszük.

 


 

 Ha szombat, akkor kispálya [2010. 01. 22.]
Január 23-án, szombaton, mint már előrejeleztük, a tataházi labdarúgó csapat részt vesz a 13 órakor kezdődő bácsalmási bajnokságon két csapattal. A két gárda csapatkapitánya Jegyugya Dániel (+36706557621) és Rendek László - ez sejtet valamit. A zöld-fehér valamint az arany-fekete mezekben lépünk pályára. Részletek később.

 


 

 

Apa, kezdődik...! [2010. 01. 22.]

Január 24-én, vasárnap délelőtt 10 órától megkezdi a felkészülést labdarúgó csapatunk. 9:45-kor gyülekező az általános iskolai sportcsarnokban, majd pedig irány a futballpálya, a lehullott 10 cm hó és a hideg ellenére. A futballt nem kislányoknak találták ki, inkább legyen 5 oroszlán az első edzésen, mint 20 nyuszi.

 

 

 

 

Amire nem vagyunk büszkék... [2010-01-20]
Augusztus eleje volt, ekkor realizálódott, hogy Tataházán 5 év után ismételten indul nagypályás labdarúgás. Első felindulásból egy felkészülési mérkőzést játszottunk a Bácsborsód gárdájával. Azzal a Bácsborsóddal, aki most vezeti a tabellát kiemelkedő teljesítménnyel. Bevalljuk, nem kellett volna kiállnunk, szervezetlen módon, edzőmeccset játszani egy összeszokott, bajnokesélyes gárdával. Jórészt kapus nélkül, védők nélkül, kiszabott posztok nélkül utaztunk el. Az akkori felállás így nézett ki: Kovács E. - Selymes, Erdész, Futó, Ádám - Végel, Kiss, Matus, Horváth K. - Sutus, Páncsics. A mérkőzésen szégyenteljesen teljesítettünk, már már paródiaként felfogható 34-0-s meccsen maradtunk alul. Rendkívül gyenge együttes volt ez, ezt leszögezzük mi is, ha így vágunk neki a bajnokságnak, most a rémiek mögött telelnénk, az biztos... Csak viszonyításképpen, a megnyert őszi meccseinken már ilyen együttes futott ki a pályára Tataháza mezben: Huber - Aranyász, Futó, Ali, Gusztonyi R. - Végel, Rendek, Phendler, Gusztonyi M. - Matus, Farkas (Páncsics). Mindenki érzékeli, ég és föld a két csapat játékereje közti differencia. Nos, nem az volt a célunk ezzel a hírrel, hogy a szégyenteljes mérkőzésen "csámcsogjunk", hanem, az, hogy a tisztánlátás végett leszögezzük: nem vagyunk mi olyan gyengék, sőt tavasszal bebizonyítjuk, van ebben a csapatban elképzelés, eredményesség és tartás.

 


 

 

Jöttek, láttak, mentek [2010-01-20]
Jöttek, láttak, mentek, avagy feltűnő arcok a nyári edzéseinken, esetleges elmaradó igazolások, próbajátékosok. Szerencsére volt belőlük több is. Júliustól szeptemberig az alábbi labdarúgók jelentek meg edzéseinken, akik végül nem kaptak szerződést: Tóth Gergő, Szalma Gábor, Vizin Imre, Horváth Krisztián, Sárdi Ákos, Uhercsák György, Kovács Endre, Kiss Krisztián (jelenlegi elnök), Ifj. Csima László, Ignácz Nándor, Nagy Torma Zoltán, Vörösváczki Dávid. A Szalma-Vizin páros Bácsalmásról kerülhetett volna hozzánk, az első edzésen meg is jelentek mindketten, aztán semmiféle magyarázat nélkül nem látogatták már a tréningeket, habár Szalma egy edzőmeccsen pályára lépett volna, azonban egy, a meccs előtti bemelegítésnél elszenvedett húzódás miatt ez nem jött létre. A jelenleg is képben lévő Ignácz és Nagy Torma kettős augusztus végén csatlakozott ugyan keretünkhöz, de különböző okokból kifolyólag nem igazoltak hozzánk. Tóth Gergő és Sárdi Ákos esetében a tanulmányok szóltak közbe, Horváth Krisztián, Vörösváczki Dávid és Kovács Endre nem fért bele edzőnk elképzeléseibe, "kis" Csima csak szintentartás és - kijelenthetjük - színvonal emelés végett látogatta az edzéseket (profi labdarúgó a Dunaújvárosi Kohász csapatában), míg Kiss Krisztián esete külön kategória. Ő valójában játékos-elnök, élő szerződéssel rendelkezik, mégis jobbnak látta, ha az adminisztatív munkákban segít. Uhercsák Györgyöt nem véletlen utolsóként hagytuk, ő volt az a labdarúgó, aki egyértelműen minőségi erősítést jelentett volna, szerettük volna leigazolni, rendszeresen látogatta is a tréningeket, aztán a technikás belső védő, egyik napról a másikra eltűnt, senki nem érte el, senkinek nem jelzett, sajnálatos eset volt, mert egy Futó-Uhercsák védő páros  jól muzsikált volna az ősszel.

 

 


Ótott-Kovács "távozik" [2010-01-19]
Ótott-Kovács József minden bizonnyal végleg távozik együttesünktől. A középpályás igaz ősszel is csak két edzőmeccs erejéig lépett pályára, gólt nem szerzett. Jelenleg is Hollandiában tartózkodik, szíve a tataházi futball pályára húzza, a gond csak a több mint 1500 km. A csapattársaknak sikeres szereplést kíván, reméli győzelmek sorát olvashatja majd honlapunkon.

 

 

 

 

 

 


Csapatkapitányunk abbahagyja? [2010-01-16]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Információink szerint Rendek László, csapatkapitányunk lehet az első távozó. Ha ez bekövetkezne, egyértelműen a legtapasztaltabb és egyben a legjobb játékosunkat veszítenénk el. Góljai és gólpasszai mellett, mentálisan mindig is összefogta csapatunkat. Nagy probléma lehet, hogy távozása, nehogy láncreakciót eredményezzen. A távozás okait - ami még nem biztos - nem tudjuk. Török után szabadon, folytassa, Lidi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Folytassa, Török! [2010-01-16]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint ismert tapasztalt védőnk, Török István (46) súlyos sérülést szenvedett az ősszel egy szerencsétlen mozdulatot követően és az addig alapemberként funkcionáló játékos hosszú pihenőre kényszerült. Egyes pletykákat szertefoszlatva, úgy tudjuk, István visszatérésre készül a tavasszal, mi pedig reméljük többszörös megújulásának lehetünk szemtanúi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy fest, Rémről is igazolunk [2010-01-15]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gyengélkedő Rémi SZSE legjobbját igazolhatjuk le a télen. Pásztor Tamás (22) minden bizonnyal nálunk folytatja labdarúgó karrierjét. A belső védőként is igen gólerős, technikás játékos várhatóan január 24-én csatlakozik a kerethez. 2008-2009-ben 6 gólig jutott, emelett rendkívül jól végzi el a pontrúgásokat. Pásztor szerződtetése mellett szól, hogy egész ősszel látogatta a csapat hazai és idegenbeli bajnoki meccseit nézőként.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az érkezőkről [2010-01-15]
Mint már korábban megírtuk az érkezők között két mélykúti labdarúgó is lehet. Nos, konkrétumok is napvilágot láttak az ügyben. Sikeres próbajáték esetén Tataházán folytatja pályafutását Ignácz Nándor (22) és Nagy Torma Zoltán (21). Igaz egyikük sem futballozott aktívan az elmúlt év(ek)ben, ennek ellenére reméljük erősítésnek számítanak majd. Ignácz személyében egy jó felépítésű, agilis védőről van szó, míg Nagy csatár poszton érzi jól magát. Mindketten a mélykúti utánpótlás csapatokban nevelkedtek, Ignácz a felnőtt csapatban is szerephez jutott. Érdekesség még, hogy Nagy már a nyáron is csapatunkhoz szerződött volna, de egy Borota elleni edzőmeccsen súlyos vállcsont törést szenvedett, ami meggátolta leszerződtetésében. A mélykúti különítmény mindenesetre gyarapodhat leszerződtetésükkel, Farkas Dániel, Matus László, Török István, Huber Krisztián után velük együtt már hatra nőhet a mélykútiak száma gárdánkban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érkezők - távozók; edző-kérdés [2010-01-13]
"Két-három erősítést jelentő játékost fogunk várhatóan igazolni. Január 24-én a kerethez csatlakozik egy rémi, valamint két mélykúti labdarugó. Nevekkel a tárgyalások végeztéig nem szolgálhatok. Távozókkal nem tervezünk, ha csak valaki nem bontja fel szerződését. Bő a keret, de sokszor különböző okokból kifolyólag nem tudunk bő játékosállománnyal kiállni egy egy meccsre. Így szükséges ez a létszám. - mondta honlapunk megkeresésére Kiss Krisztián Elnök Úr. A sok pletyka ellenére nem lesz edzőváltás klubunknál, továbbra is Id. Futó Sándorra bízzuk a szakmai munkát. Voltak olyan hangok miszerint akár Csima László vagy Nagy Tamás is leülhet a kispadra, de ezek a hírek nem nagy valóságértékkel rendelkeztek. Frissen megalakult egyesület vagyunk, igaz a 7 megszerzett őszi pont, nem épp kecsegtető, de nem az edző hozzáállásán, munkáján múlott az elért eredmény. A fejekben kell rendet tenni és egy kemény alapozás után az ősszel szoros ereménnyel elbukott meccseinket tavasszal megnyerni."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kispályás labdarúgó bajnokság Bácsalmáson [2010-01-12]
Elnökségünk arra az álláspontra jutott, hogy a felkészülés alatt labdarúgó csapatunk két gárdával képviselteti magát a január 23-án induló bácsalmási kispályás labdarugó bajnokságon. A mérkőzések szombatonként lesznek. Részletek később.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közeleg az alapozás! [2010-01-12]
2010. jan. 24
-én, vasárnap délelőtt 10 órától futballpályánkon megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra labdarúgócsapatunk.

 

 

 

A TÉLI ÁTIGAOZLÁSI IDÖSZAK:
2010.Január 20./szerda/-Február 19./péntek/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!